Rinske Vossebeld-Groters

MSc Kinderfysiotherapeut, Praktijkhouder
06 31 93 21 19

BIG registratie nummer: 19910245804

Werkzaam op: maandag, dinsdag en vrijdag.

Mijn naam is Rinske, ik ben moeder van twee zoontjes en getrouwd met Paul. Vanaf 2008 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut. Na gewerkt te hebben bij andere kinderfysiotherapie praktijken was het tijd mijn hart te volgen. Het opzetten van een eigen kinderfysio praktijk samen met Ellen was de logische stap. Met veel energie en passie hebben we de stap gewaagd en is Kinderfysiotherapie Vos & Jager in Tiel vanaf november 2018 een feit.

Ik ben opgeleid als kinderfysiotherapeut te Breda als Master of Pediatric Physical Therapy.

Het werken met kinderen is uniek en altijd anders, omdat elk kind er mag zijn op zijn/haar manier. Dat ik als kinderfysiotherapeute een rol mag spelen in de ontwikkeling van dit kind, blijft bijzonder en dankbaar. In mijn werk vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en spelenderwijs nieuwe vaardigheden leren en hun eigen mogelijkheden ontdekken. Dit teamwork samen met de kinderen, hun ouders en eventueel andere betrokkenen maakt elke behandeling uniek.

Kinderen van 0-18 jaar met motorische problemen zijn bij mij welkom. Hiernaast heb ik me nog verder gespecialiseerd in de behandeling van zuigelingen (mogelijk aan huis).

Afspraak maken