Rinske Vossebeld

MSc Kinderfysiotherapeut, Specialist kids 0-2 jaar, Praktijkhouder
06 31 93 21 19

BIG registratie nummer: 19910245804

Werkzaam op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mijn naam is Rinske, moeder van twee energieke, stoere jongens genaamd Duuk (2013) en Broes (2015), getrouwd met Paul en woonachtig in Elst. Ik ben positief ingesteld, rustig, een perfectionist en geef mijn hele ziel en zaligheid bij de behandelingen van de kinderen. Samen met Ellen zorg ik naast de behandelingen van de kinderen voor de gehele praktijkvoering.

Vanaf 2008 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut. Na gewerkt te hebben bij andere kinderfysiotherapie praktijken was het tijd mijn hart te volgen. Het opzetten van een eigen kinderfysio praktijk samen met Ellen was de logische stap. Met veel energie en passie hebben we de stap gewaagd en is Kinderfysiotherapie Vos & Jager in Tiel vanaf november 2018 een feit. In oktober 2019 is onze tweede vestiging in Beneden-Leeuwen geopend.

Ik ben opgeleid als kinderfysiotherapeut te Breda als Master of Pediatric Physical Therapy.

Het werken met kinderen is uniek en altijd anders, omdat elk kind er mag zijn op zijn/haar manier.

Dat ik als kinderfysiotherapeute een rol mag spelen in de ontwikkeling van dit kind, blijft bijzonder en dankbaar. In mijn werk vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en spelenderwijs nieuwe vaardigheden leren en hun eigen mogelijkheden ontdekken. Dit teamwork samen met de kinderen, hun ouders en eventueel andere betrokkenen maakt elke behandeling uniek.

Voor onze praktijk vinden we het belangrijk dat ons contact en de begeleiding van ouders en kinderen laagdrempelig en vertrouwd is. Onze praktijkruimtes hebben dan ook een uitnodigend, gezellig huiskamer gevoel met genoeg motorische materialen/spelletjes om ieder kind te kunnen uitdagen en helpen.

Kinderen van 0-18 jaar met motorische problemen zijn bij mij welkom. In de begeleiding van kinderen van 0-2 jaar heb ik mij verder gespecialiseerd. Hierbij kan je denken aan voorkeurshoudingen, syndromen, neurologische en orthopedische problematieken, problemen in de sensorische informatieverwerking, slaapproblemen, prematuur en dysmatuur geboren kinderen en motorische achterstanden. 

Afspraak maken