Marloes den Ouden

MSc Kinderfysiotherapeut
06 38 69 14 52

BIG registratie nummer: 19921478304

Werkzaam op: Maandag, dinsdag en vrijdag.

Mijn naam is Marloes, ben geboren in Ede en woon in Nijmegen.

Woorden die mij het beste omschrijven zijn: creatief, nieuwsgierig, eerlijk en geduldig. Ik word vrolijk van een mooie tocht op de wielrenfiets, fotograferen of een spelletjesavond met familie en vrienden.  

Ik ben opgeleid als kinderfysiotherapeut te Breda als Master Pediatric Physical Therapy.

Vanaf 2018 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut. Ik heb praktijkervaring op kunnen doen in verschillende settingen, onder andere in het speciaal onderwijs. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Kinderfysiotherapie Vos & Jager.

Dit dankbare werk beweegt mij en de kinderen houden mij flexibel en scherp. Ik geniet ervan om het zelfvertrouwen bij kinderen te zien groeien wanneer zij op een uitdagende en speelse wijze hun krachten en mogelijkheden leren ontdekken. In mijn behandelingen staat plezierig bewegen voorop zodat we een vertrouwde en veilige leeromgeving kunnen creëren. 

Samen met ouders en het kind bepalen we welke uitdagingen er zijn en naar welk doel we werken. In onze aanpak hebben we afstemming met andere zorgprofessionals, leerkrachten en sportinstructeurs, zodat de neuzen dezelfde kant opstaan.

Kinderen van 0-18 jaar met fijn en grof motorische problemen zijn bij mij welkom. Daarnaast focus ik mij op neurologische problematiek, orthopedische problemen, inspanningsproblematiek en schrijfproblemen. Ik heb mij verder gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen van 0-2 jaar. Hierbij kan je denken aan voorkeurshoudingen en motorische achterstanden.

Afspraak maken