Nicky den Heijer

MSc Kinderfysiotherapeut, SI-therapeut
06 34 34 36 34

BIG registratie nummer: 99924523604
Werkzaam op: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Mijn naam is Nicky, ik ben woonachtig in Arnhem en oorspronkelijk kom ik uit Friesland. Ik ben oplossingsgericht, gedreven en sociaal. Daarnaast vind ik openheid belangrijk. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en zie ik graag mijn vrienden en familie. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Kinderfysiotherapie Vos en Jager. 

In mijn eerste jaar van de opleiding als Fysiotherapeut wist ik het al, ik word uiteindelijk kinderfysiotherapeut. Deze droom ben ik gaan volgen. Daarnaast is mijn passie voor het werken met kinderen al vroeg ontstaan. Zo heb ik in mijn tienerjaren turn trainingen gegeven. Vanaf 2019 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut. 

Ik ben opgeleid als kinderfysiotherapeut te Breda als Master of Pediatric Physical Therapy.

Het is belangrijk dat een kind zich met plezier kan ontwikkelen en elk kind doet dit op zijn of haar manier.

In mijn behandelingen is hier juist ruimte voor, waarbij de behandelingen worden afgestemd op de interesses, leerstijlen en belevingen van dat kind. Het is een mooie uitdaging om het kind te helpen nieuwe motorische stappen te maken. Daarbij vind ik het van belang dat zowel ouders als het kind zich gehoord voelen en wij gezamenlijk het beste resultaat proberen te behalen.

Kinderen van 0-18 jaar met grof- en/of fijn motorische problemen zijn bij mij welkom. Ik heb mij verder gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met sensorische informatieverwerkings problemen. Daarnaast focus ik mij op kinderen met schrijfproblemen, orthopedische problemen en sport gerelateerde klachten, zoals knie,- enkel,- heup,- rug en schouder problemen.

Afspraak maken