Ellen de Jager

MSc Kinderfysiotherapeut, Kinderbekkenfysiotherapeut, Praktijkhouder
06 34 19 02 05

BIG registratie nummer: 29914492304

Werkzaam op: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Mijn naam is Ellen, moeder van twee ondernemende vrolijke kinderen, Guus (2016) en Juul (2018), getrouwd met Remi en woonachtig in Beneden Leeuwen. Ik heb oog voor perfectie, ben sportief en hou van het bourgondische leven. Naast de 3 dagen werken in de praktijk, zorg ik samen met Rinske voor de praktijkvoering van Kinderfysiotherapie Vos & Jager.

Na het behalen van mijn master opleiding Kinderfysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd als Kinderbekkenfysiotherapeut aan de SOMT University. Als kinderbekkenfysio help ik kinderen met poep-en/of plasproblemen.

Als moeder weet ik als geen ander dat je de beste zorg voor je kind wenst. Je wilt dat de therapeut tijd voor je heeft en dat je laagdrempelig met elkaar kan communiceren. Daarnaast is de samenwerking met de betrokkenen rondom het kind ook van groot belang om een behandeling te laten slagen. Daarom besteed ik veel aandacht aan het contact met ouders, medisch specialisten en andere disciplines.

Mijn manier van werken samen met de passie voor het vak, heeft ertoe geleid dat ik samen met Rinske, Kinderfysiotherapie Vos en Jager ben begonnen in Tiel (2018) en in Beneden – Leeuwen (2019).

Het werken met kinderen brengt veel uitdaging met zich mee. Geen kind en geen klacht is het zelfde en dat maakt ons vak uniek en uitdagend.

Kinderen van 0-18 jaar met grof-en/of fijn motorische problemen zijn bij mij welkom. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met poep-en/of plasproblemen.

Afspraak maken