Stephanie Bekhuis

MSc Kinderfysiotherapeut
06 18 60 28 28

BIG registratie nummer: 89922839504

Werkzaam op: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Mijn naam is Stephanie, ik woon in Nijmegen en oorspronkelijk kom ik uit Almelo. Ik ben enthousiast, ambitieus, ondernemend en doelgericht. In mijn vrije tijd sport ik graag en houd ik van de gezelligheid en warmte van mijn vrienden en familie. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Kinderfysiotherapie Vos & Jager.

Al vroeg wist ik dat ik kinderfysiotherapeut wilde worden. Sinds de opleiding fysiotherapie heb ik voornamelijk met kinderen gewerkt. De passie die ik voor het vak heb wilde ik verder ontwikkelen en daarom ben ik gestart met de Master Kinderfysiotherapie. Vanaf 2019 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut.

Ik ben opgeleid als kinderfysiotherapeut te Breda als Master Pediatric Physical Therapy.

In mijn werk vind ik het leuk en uitdagend om de juiste puzzelstukjes op zijn plek te krijgen, zodat het kind met plezier zijn/haar doel kan bereiken. Ik vind het belangrijk dat het kind zichzelf kan zijn en op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

‘Het werken met kinderen is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Ieder kind is anders en ontwikkelt zich anders, dat maakt ons vak zo leuk en bijzonder! Vergeet daarbij niet de blijdschap en waardering die je ervoor terugkrijgt.’

Daarnaast vind ik de samenwerking en communicatie met de ouder en andere betrokkenen zoals medisch specialisten en andere disciplines belangrijk. Met mijn enthousiasme en liefde voor het vak wil ik graag samen met het kind, de ouder en de betrokkenen het doel bereiken. 

Kinderen van 0-18 jaar met fijn en grof motorische problemen zijn bij mij welkom. Daarnaast focus ik mij op sport gerelateerde klachten, orthopedische problemen, psychosomatische klachten, zwemvaardigheden en schrijfproblematiek.

Afspraak maken